Inkubatorn Borås

Vi är startup-hubben för dig som
vill flyga högre, längre och snabbare!

https://www.ink-boras.se/wp-content/uploads/2017/06/borasink.png

Har du en lysande produkt som behöver kommersialiseras? Eller en fantastisk tjänst med global affärspotential? Är du helt enkelt en startup som vill flyga högre, längre och snabbare? Då är du välkommen att checka in hos oss!

Affärsutveckling All Ink-lusive

Inkubatorn i Borås stöttar entreprenörer och innovatörer inom teknik, textil och mode med affärsutveckling – från affärsidé till marknadsetablering. Vi arbetar för att fler startups ska göra sin första take off i affärsvärlden. Med erfarna och engagerade affärsutvecklare tillför vi inspiration samt affärsinriktad och behovsanpassad coaching under hela tillväxtresan. Tillsammans tar vi ut kompassriktningen, etablerar realistiska mål och bidrar till att ditt företag når dem! Vi erbjuder finansiering, tekniska och kommersiella nätverk och en kreativ tillväxtmiljö i Textile Fashion Center. Där får du tillgång till en kontorsplats, ateljé och maskinpark i en av landets coolaste innovationshubbar med närhet till både akademi, näringsliv och stad.

BusinessInk och FashionInk är två affärsområden som båda gör dig redo för take off. Oavsett vilken tillväxtresa du har framför dig och vilken affärsinriktning du har hjälper vi dig med ett anpassat affärsutvecklingsstöd för en snabb och effektiv marknadsetablering.